top of page

Így tanítjuk az alapokat

DSC_4372.jpg
DSC_6151.jpg
DSC_6441.jpg
Gyerek Tanfolyamok


Gyerekeknek szóló tanfolyamaink mind a négy helyszínünkön elérhetőek. A tanfolyamokhoz egész évben folyamatosan csatlakozhatnak a gyerekek, mivel minden tanfolyami óránkon a gyerekek aktuális tudásszintje szerint alakítunk ki csoportokat. Ez egyben azt is lehetővé teszi, hogy minden gyerek a saját tempójában fejlődhessen, és pontosan akkor kerüljön magasabb szintű csoportba, amikor minden szempontból megérett rá. Azoknak a gyerekeknek, akiknek az első pár alkalommal több figyelemre van szüksége, javsaoljuk, hogy egyéni foglalkozás vagy családi órák keretében szerezzék meg az első élményeket a jégen.

​Utánpótlás Program

A Steps On Ice SE Utánpótlás Programja a 2018-2019-es szezonban indult el a SportXXI Program és a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség támogatásával. A program célja, hogy igen kedvezményes anyagi feltételek és kiemelkedő szakmai körülmények között biztosítson lehetőséget a korcsolyázás alapjainak elsajátítására minden olyan 4-9 éves gyerek számára, akik potenciálisan hosszú távon is érdeklődnek valamelyik korcsolya sportág, a műkorcsolya, a jégtánc, a szinkronkorcsolya, a rövidpályás gyorskorcsolya vagy a jégkorong iránt. A program heti két alkalmas tanfolyam keretében valósul meg, melyet egyesületünk további két alkalommal bővített ki, lehetőséget biztosítva azoknak is, akik már kezdettől fogva magasabb óraszámban szeretnék megalapozni korcsolya tudásukat, vagy az egyéb elfoglaltságok miatt a hétvégi óralátogatást könnyebben meg tudják oldani.

Felnőtt Oktatás


Tanítványaink közt akad olyan is, aki 65 évesen kezdett bele a korcsolya tanulásba. Korcsolyáznak nálunk olyanok, akik 20-25 évesen döntöttek úgy, hogy versenyezni szeretnének. Arra is van példa, hogy valaki azért vesz részt nálunk néhány oktatási alkalmon, hogy aztán a jégpályán randizhasson, és nem ritkán a szülők is csatlakoznak az órákhoz, hogy kihasználják az időt, amíg gyermekük is sportol. Bárkit szeretettel várunk nemtől, kortól és testalkattól függetlenül. Mindenkinek örömmel segítünk!

Egyéni foglalkozások, Magánórák, Családi órák


Legyen szó egy versenyzőről, aki néhány dolgot alaposabban szeretne megtanulni, egy kezdő kis megszeppent manócskáról, aki könnyebben feloldódik, ha az első pár alkalommal valaki csak vele játszik a jégen, egy családról, akik közösen szeretnének megtanulni korcsolyázni, vagy bármilyen egyedi igényről, amely a jégen elképzelhető és megvalósítható: mi segítünk! Privát foglakozásainkat ráadásul bármelyik jégpálya közönségidejében meg tudjuk szervezni, azokon a helyszíneken is, ahol egyébként tanfolyamokat nem szervezünk. Ha az oktatásnak ez a formája a legszimpatikusabb a számodra, keress minket elérhetőségeinken, hogy személyesen egyeztethessünk.

bottom of page