top of page

Sportágaink

"A Steps On Ice egy olyan, az eleganciára sokat adó, finomabb mozgáskultúrájú műkorcsolyázás felé indította el lányunkat, amit ő is magáénak érez. Szülőként azonban azt értékeljük a legjobban, hogy az itt megtapasztalt támogató közeg, a következetes és kitartó, ugyanakkor jó hangulatú edzésmunka segített őt kiegyensúlyozott kiskamasszá válni." Bellai László, szülő, újságíró, fotóriporter
Sportagak.jpg
Jégtánc
Rekreációs műkorcsolya
Jégkorong

Kezdő szinttől (6-10 éves kor) junior szintig kísérjük végig jégtáncosaink versenyzői karrierjét.

Hogy lesz valakiből jégtáncos? Hetente hány és milyen edzésen vesznek részt? És egyáltalán, milyen a jégtáncosok élete? Kattints, és megtudod!

Azoknak a gyerekeknek és fiatal felnőtteknek, akik úgy érzik, hogy a nemzetközi szintű versenyzéshez szükséges energiabefektetés már nem fér bele a hétköznapok egyéb kötelezettségei mellé, mégis szeretnének ebben a sportágban kiteljesedni és egy versenyzői közösséghez tartozni, a rekreációs műkorcsolya jelenti a megoldást.

U8, U10 és U12 csapatainkban 4-12 éves korig várjuk a gyerekeket hoki előkészítő tanfolyamunkon és edzéseinken.

A hokizást nem csak kisfiúknak, kislányoknak is szeretettel ajánljuk. Gyakran tapasztaljuk, hogy már  a legkisebbek is sokkal nagyobb élvezettel töltik el az időt a jégen, ha a kezükben van egy ütő, a közelben pedig egy korong és egy kapu.

bottom of page