top of page
DSC_8040.JPG

Rekreációs műkorcsolya

Sok szülő és gyerek érzi úgy, hogy bár szívvel-lélekkel csatlakoznának egy sportághoz, tartoznának egy közösséghez és lennének sportolók, de a tanulás és az egyéb különórák mellett nem tudják vállalni a napi több óra elfoglaltságot jelentő felkészülést. Van olyan is, aki beleszeret a műkorcsolyába, de az élet úgy sodorja, hogy nincs lehetősége 6 évesen elkezdeni az alapokat. Nekik szól a rekreációs műkorcsolya.

Mit jelent pontosan a rekreációs műkorcsolya?

Egy rekreációs műkorcsolyázó leigazolt sportoló, heti 3-4 edzéssel ugyanúgy minden szezonban egy saját programmal készül és vesz részt versenyeken, ahol a korosztályos nemzetközi követelményekhez képest könnyebb feltételeket kell teljesítenie, így nem marad ki abból az élményből, amelyet a sport adhat egy gyereknek vagy fiatal felnőttnek.

 

Magyarországon a rekreációs versenyek alsó korhatára 10 év, ugyanis 10 év alatt a gyerekek még a nemzetközi kategóriákban is képesek elindulni.

Szívesen csatlakoznál hozzánk?

Lépj velünk kapcsolatba, egyeztess egy időpontot az edzéslátogatásra és egy személyes konzultációra Elek Attilával, a korcsolyaiskola vezetőjével.

bottom of page