top of page

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

revü.jpg

JÉGREVÜK

Teljes, önálló estét felölelő varázslatos és sokoldalú előadások akár itthon, akár külföldön.

PÁLYANYITÓ FELLÉPÉSEK

Mini revük jégpályák szezonnyitó, szezonzáró és egyéb jelentős eseményein. A megrendelő igénye szerinti hosszúságban és látványelemekkel.

SZÍNHÁZI PRODUKCIÓK

Koreográfiák korcsolyában (plasztik) jégen színházi produkciók részeként.

JEGES ESTEK

Teljes körű jeges estek szervezése igény szerint cateringgel vagy mini show-k bemutatása egyetemi és vállalati jeges estek részére.

CÉGES CSAPATÉPÍTŐK

Ha a munkavállalók már megunták a tréningekkel egybekötött csapatépítőket, akkor teljes napos vagy egy estés jeges programokkal garantáltan feldobjuk a hétköznapokat és az élményekkel összekovácsoljuk az egész társaságot.

SZÜLETÉSNAPOK és MÁS SZABADIDŐS RENDEZVÉNYEK

Nem csak a McDonald's és a játszóházak kínálhatnak a gyerekeknek és barátaiknak születésnapi programot: mozgással egybekötve és ezzel a gyerekeket az egészséges életmódra hangolva tesszük felejthetetlenné a születésnapokat. Persze a születésnapokon kívül lánybúcsú, legénybúcsú programokat vagy bármilyen más társasági alkalmat is örömmel megszervezünk.

EXKLUZÍV CÉGES RENDEZVÉNYEK

Bemutatóval és cateringgel egybekötött exkluzív jeges programokat szervezünk, hogy az ügyfelekkel a legkellemesebb körülmények között ápolhassák a kapcsolatokat.

Referenciát kérésre örömmel az érdeklődök rendelkezésre bocsájtunk!

bottom of page